AJ Designs is bekend met het 3D-borduren van caps

Zoekt u naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het 3D-borduren van caps in Ridderkerk of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij AJ Designs! Wij hebben de juiste apparatuur en materialen in huis om tegen een scherpe prijs aan al uw wensen te voldoen.


Wat is 3D-borduren?

3D-borduren is een speciale techniek waarbij het borduursel hoger op de stof komt te liggen. Hierdoor ontstaat een bijzonder en mooi effect. Voordat we met het borduren aan de slag gaan, moeten we eerst de borduurkaart aanpassen voordat we deze aan de machine vestigen. Dankzij onze ruime ervaring bent u ervan verzekerd dat we dit op een deskundige wijze doen. Daarbij is onze borduurstudio uitgerust met professionele apparatuur, zodat we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Maak gerust een afspraak om langs te komen bij ons in Ridderkerk voor een demonstratie.

Ruim assortiment aan caps

Wanneer het om 3D-borduren van caps gaat, heeft u bij ons twee verschillende mogelijkheden. U kunt zelf een ontwerp aanleveren met bijvoorbeeld een logo of tekst, zodat u uw pet geheel kunt personaliseren. Daarnaast kunt u kiezen uit een van onze bestaande designs. We hebben een uitgebreid assortiment aan caps met wel meer dan 1.000 verschillende modellen. Denk hierbij aan standaard petjes, flexfit en snapbacks. De mogelijkheden voor het borduurwerk zijn eindeloos en we geven u graag advies. Wel is het zo dat de borduring het beste tot zijn recht komt als het ontwerp uit eenvoudige en strakke lijnen bestaat.

Wilt u een cap met een 3D-ontwerp laten borduren? Of wenst u meer informatie over het 3D-borduren van caps? Neem contact op met AJ Designs door het contactformulier in te vullen. We helpen u met genoegen verder.