AJ Designs kan ieders badge borduren

Laat AJ Designs een patch, embleem of badge borduren vanuit Ridderkerk en we bezorgen deze met genoegen bij u thuis. Te allen tijde zorgen we ervoor dat we het borduurwerk mooi, snel, voordelig en op professionele wijze voor u uitvoeren. Voor elk(e) team, uniform, vereniging of motorclub!

Professionele apparatuur

Ons productiebedrijf is uitgerust met de bijzondere borduurmachine Merrow Industrial Machine uit de VS. Deze is speciaal ontworpen voor het borduren van badges. Hiermee zijn wij één van de weinige studio’s in Europa die in het bezit is van deze machine. We kunnen u daardoor garanderen dat we de allerbeste apparatuur in huis hebben om voor u een prachtige badge te borduren. Een bijkomend voordeel is dat u niet 2 tot 3 weken hoeft te wachten op uw bestelling. Het werk hoeven we tenslotte niet uit te besteden; we doen alles zelf.

Uitstekende service

Vele teams, verenigingen, bedrijven en motorclubs zijn u al voorgegaan en hebben badges laten borduren bij AJ Designs. Wij bieden u een totaalpakket en hebben daar ook alles voor in huis. Zo werken en leveren we onafhankelijk en snel, zonder dat u dat terugziet op de rekening. Waar andere bedrijven allerlei extra kosten in rekening brengen, rekenen wij deze kosten als vanzelfsprekende service die bij de prijs is inbegrepen. Eventueel kunnen we een badge borduren die u vervolgens zelf op uw kleding stikt, maar natuurlijk nemen we het werk graag van u uit handen. De keuze is geheel aan u!

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden bij ons in Ridderkerk? Wij vertellen u met plezier meer! Voor vragen kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.