Specialist in bedrijfskleding bedrukken en borduren

Laat AJ Designs uw bedrijfskleding bedrukken vanuit Ridderkerk en wees verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij ons kunt u zelf de kleding aanleveren of kiezen uit ons uitgebreide assortiment met topmerken. We leveren professionele bedrijfstextiel aan bedrijven binnen diverse branches. Bedrijfsbekleding borduren valt eveneens onder de mogelijkheden.


Representatieve en herkenbare kleding

In ons atelier vindt u een enorme standaardcollectie met onder meer T-shirts, polo’s en overhemden in uiteenlopende maten. Zo bent u bij ons zelfs aan het juiste adres voor extra grote maten tot maar liefst 7XL! Al deze kledingstukken kunnen we geheel aan uw wensen aanpassen dankzij onze samenwerking met productiebedrijven. Hierdoor kunnen we elke onderneming voorzien van de juiste bedrijfskleding. Of u nu een bepaalde kleurstelling of specifieke details wenst: wij leveren u een unieke outfit om de exclusiviteit en identiteit van uw onderneming te benadrukken. De kleding die wij leveren, draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw organisatie.

Bedrijfskleding op maat

Wanneer het om bedrijfskleding bedrukken of bedrijfskleding borduren gaat, zijn de opties eindeloos. Wenst u bijvoorbeeld massaproductie? Of gaat het om enkelstuks? Wij voorzien elk soort textiel van uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo, website of afbeelding zonder bijkomende kosten. Indien u nog geen logo heeft, kunnen wij deze gratis voor u ontwerpen. Te allen tijde doen we er alles aan om u te ontzorgen door de complete kledinglijn van A tot Z te regelen. Alle kledingstukken kunnen we overigens aanpassen aan de persoonlijke wensen van uw personeel.

Neem contact op met AJ Designs uit Ridderkerk als u ons een vrijblijvende presentatie bij u op locatie wilt laten verzorgen voor uw bedrijfskleding. Een offerte kunt u opvragen via het contactformulier. We staan graag voor u klaar om uw bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.