Laat uw kleding bedrukken bij AJ Designs

Heeft u altijd al een shirt willen hebben met een eigen ontworpen print? Bent u van plan om binnen uw bedrijf een mooi geschenk te geven? Of wilt u met uw band shirts gaan verkopen? AJ Designs is gespecialiseerd in kleding bedrukken vanuit Ridderkerk. Mooi, professioneel en met blijvende resultaten!


Verschillende technieken

Wij bieden onze klanten altijd een totaalpakket en drukken daarom in eigen beheer textiel. Uw kleding bedrukken we te allen tijde door middel van zeefdruk, transferdruk of sublimatie. Met een zeefdrukbedrukking belichten we de afbeelding per kleur in een zeef, waarna we deze op de kleding spannen en de inkt onder druk aanbrengen. Deze methode is zeer voordelig, zorgt voor een hogere resolutie en is nagenoeg niet voelbaar. Een transferprint passen we vaak toe op flexibele materialen. Allereerst printen we het ontwerp met een inkjetprinter op speciaal papier om vervolgens met behulp van hitte aan te brengen op het betreffende kledingstuk. Deze techniek is ideaal om ongebruikelijke plaatsen te bedrukken en leent zich goed voor opdrukken met veel details en kleuren. Via sublimeren zorgen we ervoor dat de print volledig in de vezels van het textiel trekt, waardoor het ontwerp onderdeel wordt van het oppervlak en dus langer meegaat.

Drukwerk op maat

AJ Designs helpt u graag als u zelf al een opzet voor een print heeft, maar deze nog verder uit wilt laten werken. Uiteraard bent u tevens welkom bij ons in Ridderkerk als u al een compleet design heeft om op uw kleding te bedrukken. U kunt vanzelfsprekend ook voor een combinatie van drukwerk en een borduursel kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bespreken met alle liefde met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak of stel uw vraag via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.