Textiel sublimeren: een specialistische techniek

AJ Designs beheerst diverse specialistische technieken op het gebied van bedrukken, borduren en graveren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor textiel sublimeren in Ridderkerk. Hiermee geniet u van een prachtig verzadigde kleur die ontzettend lang meegaat. Optimale kwaliteit en een scherpe prijs dankzij de service van AJ Designs!

Wat is sublimatie?

Sublimatie van textiel is een bijzondere druktechniek die vraagt om het oog van een echte expert. Bij sublimeren trekt de print die u op het textiel wilt laten drukken, volledig tot in de vezels door. Dit in tegenstelling tot full color drukwerk waarbij de applicatie op het textiel wordt gedrukt. Op deze manier is een sublimatie-print echt onderdeel van het kledingstuk en zijn de kleuren zeer fel en sprekend. Ideaal om persoonlijke ontwerpen zoals bedrijfsnamen, logo’s, sponsors etc. mee te bedrukken.

Let wel: sublimeren is alleen mogelijk bij 100% polyester of een mix van polyester en katoen. Wassen is mogelijk tot wel 80°C en het gesublimeerde textiel blijft wel 100 wasbeurten lang hetzelfde. Zeker bij intensief gebruik is dit wel zo prettig – denk bijvoorbeeld aan toepassingen zoals bedrijfskleding. U weet dan namelijk zeker dat de print lang blijft zitten.

Voordelig maatwerk

AJ Designs is sterk in maatwerk! Wij denken graag met u mee over een mooi design en over hoe wij dit het beste voor u kunnen realiseren. Daarbij doen wij niet moeilijk over speciale wensen of uitzonderlijke verzoeken. Wij kijken gewoon altijd samen met u wat er mogelijk is. Of het nu gaat om sublimatie van shirts of een ander soort textiel. Op die manier zetten wij altijd een persoonlijk design naar uw wensen neer. Zonder dat u hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten natuurlijk!

Meer weten of een afspraak maken? Maakt u dan gebruik van het online contactformulier. AJ Designs uit Ridderkerk staat u met alle plezier te woord en helpt u graag verder.